Riadenie organizácií v turbulentnom prostredí - Chorváthová, Daniela
Zmeny v podnikovom riadení. Nová metóda pri realizácii zmien - metamorphing. Zmeny ako nutné zlo, alebo príležitosť. Všeobecne o metamorphingu. Prvé kroky pri metamorphingu. Postup pri metamorphingu. Presun kompetencií smerom dolu.