Aktivní přístup k pohledávkám - Cyrankowski, Lukáš
Definícia, výhody a nevýhody pohľadávok. Vznik pohľadávok a jeho zaradenie do chodu podniku. Cyklus peňazí vo výrobnom procese. Náklady na pohľadávky. Riadenie pohľadávok. Fiktívna a reálna splatnosť.