Budoucnost plánů a kalkulací. Výpočty jsou "out" - začněte modelovat! - Nekvapil, Tomáš
Strategické plány a kalkulácie. Zmeny našich potrieb v oblasti plánovania a kalkulácií. Posudzovanie samostatných variant obchodného plánu. Zmeny v plánovaní. Odstránenie pevného zadania plánu.