Využití systému BNS ve společnosti Drinks Union a.s. jako nástroje pro taktické plánování - Patzl, Jakub
Implementácia systému Bisiness navigation system (BNS). Využitie BNS pre plánovanie jednotlivých procesov. Plán predajov, nákladov, investícií. Rozvoj BNS.