Možnosti skúmania reakcií na zmeny v Spoločnej poľnohospodárskej politike EÚ - Obedová, Martina
Popis hlavných možností použitia skupiny modelov, ktoré simulujú správanie poľnohospodárskych podnikov. Skúmanie efektov a reakcií na zmeny v Spoločnej poľnohospodárskej politike EÚ prostredníctvom matematického programovania. Charakteristika modelov matematického programovania. Hlavné skupiny modelov analýzy poľnohospodárskej politiky. Ukazovatele reprezentujúce SPP.