Príprava zákonov na prechod k euru - Grman, Štefan
Príprava legislatívy na prechod k euru - cieľom je zvládnuť menový prechod v duchu právnej istoty a čistoty právneho poriadku. Generálny právny rámec. Kľúčové novely zákonov. Legislatívny plán pre Slovensko je pevný, nepredpokladá zmeny v prijímaní potrebných právnych predpisov.