Ako správne "zaparkovat" - Hübel, Jozef
Budovanie priemyselných parkov na Slovensku. Na Slovensku môže mať priemyselný park každé mesto, či obec, ktoré na to vytvoria vhodné podmienky. Otázne ostáva ich fungovanie. Potreba jasných kritérií a pravidiel pre budovanie priemyselného parku. Otázka dotácií. Riziká pri budovaní priemyselných parkov. Návratnosť investícií. Najatraktívnejšie oblasti pre priemyselný park.