Realita marketingových aktivit průmyslových podniků - Pavlů, Dušan
Výsledky výskumu, ktorý bol uskutočnený v Českej republike pod názvom Výskum uplatnenia rozhodujúcich trhových kompetencií a odstránenie možných rozporov v malých a stredných podnikoch. Výskum sledoval existenciu samostatných marketingových útvarov v malých, stredných a veľkých priemyselných podnikoch z oblasti strojárenstva, spotrebného priemyslu a z odvetvia elektrotechniky. Podriadenosť marketingového útvaru vedeniu. Úroveň vzdelania marketingových pracovníkov. Význam marketingu v podniku. Činnosti, ktoré sú vykonávané mimo podniku.