Záujmy krajín ACP v budúcich dohodách o hospodárskom partnerstve s Európskou úniou - Dobošová, Viera
Roku 2008 vstúpia do platnosti dohody o hospodárskom partnerstve (Economic Partnership Agreements - EPAs) medzi krajinami Afriky, Karibskej oblasti a Tichomorskej oblasti (Africa, Pacific - ACP) a EÚ Východiská záujmov krajín ACP v rokovaniach s EÚ. Vybrané ekonomické záujmy krajín ACP.