Megakomunikace Made in China - Kopecký, Ladislav
Veľké stavby v Číne, ktoré majú podobu zápisu do Guinnessovej knihy rekordov. Obyvateľstvo Číny - 20 percent populácie našej planéty. Komunikácia, ktorá utvára dnešný obraz Číny - dynamické ekonomické ukazovatele verzus alarmujúce správy týkajúce sa ľudských práv, ekológie, kvality výrobkov. Založenie národného investičného fondu - China Investment : hľadanie možností zvýšenia návratnosti menových rezerv na svete. Prvé deklarácie o šetrnejšom prístupe k prírodným a energetickým zdrojom. Cestovný ruch - väčšie uvoľnenie aktívneho cestovného ruchu politickou záležitosťou.