Aké sú trendy na trhu hypoték v Európe - Dujsík, Peter
Vývoj na trhu hypotekárnych úverov v Európe. Rastúci pomer LTV, čo je pomer úveru oproti hodnote nehnuteľností. Úvery s fixnými úrokovými sadzbami. Reverzné hypotéky v Európe.