[Marketing terytorialny (miasto i region na rynku] - Viestová, Kristína
Recenzia na publikáciu vydanú v Krakove 2007. Kniha sa venuje problematike marketingu územia a je novátorskou v prístupe k marketingu územia ako súčasti vedy o marketingu.