<The> Financial sector in the enlarging European union] - Vovk, Martin, 1976-
Recenzia na publikáciu The Financial sector in the enlarging European union. Kniha obsahuje vybrané príspevky, ktoré odzneli na medzinárodnej konferencii o financiách a bankovníctve v októbri 2005 na pôde Obchodno-podnikateľskej fakulty v Karvinej.