Ochrana pre obe zúčastnené strany - Nagyová, Izabela
Posudzovanie bonity a rizika nesplácania úverových produktov pomocou úverových registrov. Spoločný register bankových informácií na Slovensku. Banky ako povinní účastníci registra. Scoringové modely v popredí. Využitie informácií zo Sociálnej poisťovne bankami.