Profitovať z rastu, ochrániť pred poklesom - Varga, Matej
Najznámejšie stratégie na zabezpečenie investičného portfólia. Charakteristika investičných stratégií. Stratégie so zabezpečením portfólia. Princípy stratégií. Porovnanie portfolio insurance stratégií.