[Komunikácia podniku s externým prostredím] - Michalová, Valéria
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá obsahuje komplex poznatkov o chápaní komunikácie v intenciách podnikovej praxe s upriamením na oblasť marketingu a o komunikačných nástrojoch, ktoré sa v internej a hlavne externej podnikovej komunikácii v súčasnosti najčastejšie používajú.