Zmeny v zdaňovaní príjmov fyzických osôb od 1. januára 2008 - Jambrichová, Silvia
V roku 2007 schválila NR SR šesť zákonov, ktoré menia a dopĺňajú zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v z.n.p. Najrozsiahlejšie zmeny v zdaňovaní príjmov boli vykonané ustanoveniami zákona č. 621/2007 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v z.n.p. a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v z.n.p., ktorý nadobudol účinnosť od 1.1. 2008 s výnimkou par. 18 ods. 1 a par. 21 ods. 2 písm.k) ZDP, ktoré nadobudnú účinnosť až od 1.1. 2009. Informácia o najdôležitejších zmenách, ktoré ustanovil zákon č. 621/2007 Z.z. v zdaňovaní príjmov fyzických osôb s príjmami z podnikania, z inej samostatnej zárobkovej činnosti a z prenájmu podľa par. 6 ZDP.