Černá, šedá a bílá jak barvy souvisejí s loajalitou - Vokáčová, Magdalena
Výklad pojmu lojalita, ťažkosti pri výklade pojmu. Požiadavka na lojálnosť pracovníkov. Potreba pozitívneho sebahodnotenia, čo z nej vyplýva pre fungovanie firiem. Alternatívne prístupy k rozvoju lojálnosti v tímoch. Význam verejnej komunikácie dosiahnutých úspechov.