Generálny zákon a jeho dopady na podnikovú sféru - Fabian, Marián
Generálny zákon (zákon č. 659/2007 Z.z. o zavedení meny euro v Slovenskej republike a o zmene a doplnení niektorých zákonov) upravuje prechodné obdobie asi 2 rokov pri zavedení euro v SR. Informácia o znení a cieľoch uvedeného zákona .