Eventy dobrodružství i nevšedný zážitek - Skalický, Marek
Event marketing - pomoc pri získaní potenciálneho zákazníka, či obchodného partnera. Naviazanie neformálnych väzieb a priateľstva. Oživenie firemnej prezentácie. Incentívny cestovný ruch - priama náväznosť na event marketing. Cestovanie spojené s motiváciou a podpora stanovených cieľov podniku.