Ďalší prieskum kvality finančných poradcov - Škriniar, Pavel, 1979-
Prieskum štyroch najväčších českých poradenských spoločností. Finančná analýza a finančný plán. Obsah a forma finančných plánov. Výsledky testovania. Hodnotenie poradcov. Ideálny prieskum.