Matchingové programy pro zaměstnance nový trend v HR i komunikaci - Nesrstová, Jitka
Matchingové programy sú založené na jednoduchom princípe: Každý dar od zamestnanca je firmou znásobený v určitom dopredu dohodnutom pomere. V ČR sa začína uplatňovať tento spôsob firemného darcovstva, ktorý prináša významné benefity ako komunite a zamestnancom, tak i firme samotnej, Firma nielen že naplní svoju darcovskú úlohu, vylepší svoj obraz v očiach zamestnancov, obdarovanej organizácie a ostatných stakeholderov, ale ešte za svoje darcovstvo získa daňové výhody.