Poistenie zodpovednosti - Krátka, Zuzana, 1968-
Poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú výrobkom. Čo zastrešuje poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú výrobkom. Poistná udalosť. Princíp Loss occurence, princíp Claims made. Výška poistnej sumy. Rozšírené poistné krytie. Výskyt požiadaviek o odškodnenie v prípade chybného výrobku na Slovensku.