Reklama má lákať, nie však zavádzať - Nagyová, Izabela
Zavádzajúce finančné produkty a služby. Neetická reklama na spotrebiteľské úvery a pôžičky. Zákon o ochrane spotrebiteľa. Uvádzanie ročnej percentuálnej miere nákladov. Etický kódex Rady pre reklamu.