Jak přilákat chytré hlavy aneb HR marketing v praxi - Šrámek, Petr
Nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily na trhu práce. Najhľadanejšie kvalifikácie. 4 P (product, price, place, promotion) v HR (Human research). Čo je v oblasti náboru pracovnej sily (HR) produktom. Cena za človeka. Nábor ako reklamná kampaň. Výberové konanie ako proces na podporu rozhodovania uchádzača o pracovnú pozíciu. Čo očakávať od HR marketingu.