Stratégia celoživotného vzdelávania a celoživotného poradenstva do roku 2015
Systém celoživotného vzdelávania - prvky, nástroje a vnútorné vzťahy. Kvalita celoživotného vzdelávania. Hlavné úlohy národnej autority. Návrh systému celoživotného poradenstva. Opatrenia na realizáciu stratégie CŽV a CŽP a dopad tejto stratégie na cieľové skupiny.