Novelizácia pravidiel pre podnikové kombinácie a konsolidovanú účtovnú závierku - Mokošová, Daša, 1979-
Novelizácia účtovných pravidiel pre podnikové kombinácie a konsolidovanú účtovnú závierku. Prehľad aktuálnych udalostí, zmien a novelizácií.