Niekoľko odporúčaní pre metodiku zavádzania E-learningu - Kalmová, Veronika
Analýza požiadaviek na efektívny e-Learning, jeho ciele. Humanizácia e-Learningu. Požiadavky na vzdelávacie metódy a učebné štýly e-Learningu, ich klasifikácia. Didaktické problémy špecifické pre elektronické vzdelávanie.