Franchisingové združenie - adresa č. 1 - Štensová, Antónia
Kooperácia a formy kooperačných zoskupení. Franchising ako najrozšírenejšia forma spolupráce samostatných podnikateľov. Franchisingové združenia. Európske a medzinárodné franchisingové združenie. Slovenská franchisingová asociácia.