Historie a současnost výuky statistiky na FAME, UTB ve Zlíně - Klímek, Petr
Informácia o výučbe štatistiky a ďalších súvisiacich predmetov na Fakulte managementu a ekonomiky Univerzity Tomáša Baťu v Zlíne. História vývoja UTB a FaME. Študijné odbory, programy, štatistické predmety. Výučba štatistiky. Problémy vo výučbe štatistiky.