Jak z PR dostat maximum? Nešetřete! - Lesenský, Petr
Podpora činnosti firiem v oblasti public relation. Spolupráca s PR agentúrou. Podmienky úspešnej spolupráce. Určenie cieľov, ktoré je možné po určitom čase vyhodnotiť. Stanovenie odmeny pre PR agentúru. Dôležitosť výskumných projektov - získanie informácií o aktuálnej situácii. Snaha firiem o kvalitu za nižšiu cenu. Prečo si najať PR agentúru.