Tvorba nových učebných textov pre výučbu predmetu Účtovníctvo poisťovní v súvislosti s aktualizáciou učebného plánu v kontexte s prechodom na IAS/IFRS - Meluchová, Jitka, 1965-
V roku 2007 pokračoval riešiteľský kolektív v naplňovaní cieľov stanovených v projekte KEGA č. 3/4209/06 (450/06) Tvorba nových učebných textov pre výučbu predmetu Účtovníctvo poisťovní ... Vedecký cieľ projektu a výsledky riešenia projektu v roku 2007. Zoznam najvýznamnejších publikovaných výstupov riešiteľského kolektívu. Stručná informácia o vypracovanej ročnej správe KEGA za rok 2007.