Teoreticko-metodologické problémy implementácie novelizovanej právnej úpravy účtovníctva Európskej únie v Slovenskej republike - Šulovská, Miriama, 1980-
Stručná informácia z riešenia výskumného projektu IGPM č. 2317113/07. Vedecký cieľ výskumného projektu v roku 2007. Výsledky riešenia výskumného projektu v prvom roku riešenia. Doba riešenia: 2007-2008.