Odpisovanie dlhodobého nehmotného majetku - Göghová, Tímea
Odpisovanie dlhodobého nehmotného majetku podľa zákona o účtovníctve, postupov účtovania a podľa zákona o dani z príjmov. Účtovná jednotka si môže zvoliť pri goodwille, zápornom goodwille, aktivovaných zriaďovacích nákladoch a nákladoch na vývoj dobu odpisovania dlhšiu ako jeden rok, ale maximálne do päť rokov na základe zváženia predpokladanej doby používania zodpovedajúcej spotrebe budúcich ekonomických úžitkov z majetku.