Jak najít lidi? Zkuste náborový marketing - Klementová, Pavlína
Problematika hľadania kvalitných pracovníkov predovšetkým v oblasti informačných trechnológií, financií, účtovníctva a zákazníckeho servisu. Vyčlenie pracovníkov podniku, ktorí sa venujú tzv. recruitment marketingu. Ako nájsť vhodného pracovníka. Čo je náborový marketing. Dôležitosť špecialistov na recruitment marketing.