Vyučovanie štatistiky v nematematických odboroch - Munk, Michal
Elektronická kniha "Analýza dát" na podporu vyučovania štatistiky. Technické požiadavky na jej spustenie. Obsah, štruktúra a odporúčania k tejto knihe. Elektronická pomôcka "Stromový graf analytických metód". Možnosti rozšírenia obsahu elektronickej knihy.