Offshoring fenomén současné ekonomiky - Nováčková, Lenka
Časté využívanie outsourcingu a offshoringu v súčasnej ekonomike. Vysvetlenie pojmov outsourcing a offshoring. Využívanie offshoringu v praxi. Motívy a benefity offshoringu. Obľúbené lokality - hodnotenie na základe tzv. Global services location indexu.