Základné zmeny v účtovníctve rozpočtových organizácií v kontexte IPSAS - Kordošová, Alena, 1970-
V roku 2008 Slovensko pristúpilo k prevzatiu princípov IPSAS do národnej legislatívy upravujúcej postupy účtovania a zostavovania účtovnej závierky v rozpočtových organizáciách. Základné zmeny v účtovníctve týchto organizácií.