BI a manažerské rozhodování - Nový, Michal
Systém Business intelligence - nevyhnutný pomocník nielen pre najvyššie riadenie, ale aj pre strednú riadiacu úroveň. Prínosy Business intelligence systémov. Prístup jednotlivých užívateľov k rôznym informáciám. Predpoklady úspešného zavedenia BI.