Účtovníctvo - predmet vyučovaný na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Kovalčíková, Antónia
Účtovníctvo patrí k tradičným predmetom, ktoré sa vyučujú na Ekonomickej univerzite v Bratislave v rámci predmetov spoločného základu. Výučba predmetu Účtovníctvo v súčasnom období v dennom a externom štúdiu., počet priradených kreditov.