Simulačný model firmy - Grell, Michal
Simulácia pomocou multiagentového prístupu typu Monete Carlo. Trojuholníkový model národného hospodárstva. Vzťah medzi objektom, systémom a modelom. Základný model produkčného systému. Trojuholníkový model zobrazenia národného hospodárstva. Niektoré aspekty situácií v ekonomike. Multiagentový simulačný model firmy.