Automatizácia aplikácií Microsoft Office 2007 - Hanák, Ján
Prezentácia postupu externej riadenej automatizácie aplikácie Microsoft Word 2007, ktorý ozrejmuje základné princípy, na ktorých je automatizácia kancelárských aplikácií založená.