Regionálne disparity v Európskej únii v oblasti inovácií a životného prostredia - Hudec, Oto
Regionálne disparity v Európskej únii. Inovačná výkonnosť a jej územné rozloženie. Regionálne disparity v Európskej únii v oblasti životného prostredia - hodnotenie z hľadiska vybraných ukazovateľov - zmena klímy, príroda a biodiverzita, prírodné zdroje (voda, pôda a odpady).