Cezhraničné licenčné poplatky - Vanková, Lucia
Cezhraničné licenčné poplatky - výklad pojmu. Zdaňovanie, daňoví rezidenti a daňoví nerezidenti. Príjmy z licenčných poplatkov plynúcich rezidentovi SR zo zdrojov v iných štátoch. Príjmy z licenčných poplatkov plynúcich nerezidentovi SR zo zdrojov v Slovenskej republike. Vplyv daňových zmlúv. Oslobodenie od dane. Sadzby licenčných poplatkov, ktoré stanovujú zmluvy.