Aktualizácia Národného plánu zavedenia eura v SR na roky 2007-2009
Prehľad už vykonaných krokov. Zavedenie eura v SR - základné zásady, harmonogram prijatia eura, východiská Národného plánu. Inštitucionálne zabezpečenie zavedenia eura v SR. Zhrnutie úloh v jednotlivých sektoroch.