Dvojkriteriálne rozdelenie vozového parku medzi dve lízingové spoločnosti - Nahácka, Veronika
Problém rozdelenia vozového parku medzi dve lízingové spoločnosti v Západoslovenskej energetike a.s. pomocou algoritmu na nájdenie všetkých efektívnych riešení úloh viackriteriálnej lineárnej optimalizácie s bivalentnými premennými.