Strategické skúmanie vplyvov cien na ekonomickú pozíciu odvetvia - Pavlovičová, Slávka
Teoretické východiská cenových input-output modelov. Produkčný proces odvetvia. Efekt zmeny zložky pridanej hodnoty. Efekt autonómneho zvýšenia cien v odvetví. Praktické určenie jednotlivých efektov zmien cien.