Obdobie skúšok a omylov je už za nami - Cvečka, Ľubomír
Logistický audit - jedna z možností spoznať slabšie stránky logistiky v podniku a nájsť východiská. Praktický výstup auditu - popis a zoradenie nedostatkov s návrhmi na ich odstránenie a rozpočet súvisiacich nákladov. Profesionálny prístup k logistickému auditu v Komore logistických audítorov. Činnosť tohto združenia. Zásady audítora. Kroky profesionálneho logistického auditu. Trvanie auditu, hodnotenie a návrh riešení.