Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci - novela zákona - Tichý, Miroslav
Na pracoviskách je nevyhnutné zabezpečiť taký stav jednotlivých súčastí práce (pracoviska, technologického zariadenia, pracovného prostredia, pracovného postupu), pri ktorom nedôjde k poškodeniu zdravia. Vznik úrazu alebo choroby z povolania predstavujú nielen ľudský, ale aj ekonomický problém pre poškodeného zamestnanca, zamestnávateľa i spoločnosť. Zákon č. 140/2008 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci - novelizácia. Aké zmeny priniesla novela zákona.