Verejný sektor podporí kombinovanú dopravu - Závodný, Peter
Logistika nákladnej dopravy. Dopravná politika Európskej únie - Akčný plán pre logistiku. Účasť Slovenskej republiky v pracovných skupinách definujúcich administratívne, infraštruktúrne a prevádzkové úzke miesta, ktoré prekážajú rozvoju logistiky nákladnej dopravy. Podpora intermodálnej prepravy - vzdelávanie a podpora zo strany štátu.